Opleiding

Big Data voor Data Warehouse & Business Intelligence professionals

Big Data voor Data Warehouse & Business Intelligence professionals

Los veel voorkomende datawarehouse-hoofdbrekens op met Big Data-concepten en -technologieën. En, leer meer over de voordelen en beperkingen daarvan.

Doelstellingen

Heb je een achtergrond in datawarehousing, business intelligence of relationele databases?

Sta je op het punt om een grote datareis te maken en heb je leveranciers-neutrale inzichten nodig?

Wil je meer leren over hoe je kunt profiteren van big data-concepten en -technologieën, maar wil je ook de beperkingen begrijpen en hanteerbaar maken? Wil je meer inzicht in geavanceerde analyses om betere beslissingen te nemen? En, wil je ervaren hoe je meer gegevens beschikbaar kunt maken voor meer mensen in de onderneming?

Dan is deze training iets voor jou!

Doelgroep

De doelgroep bestaat uit: Data Warehouse & Business Intelligence Professionals, Data Warehouse Managers, Data Warehouse Architecten, ETL Ontwikkelaars en Data Warehouse Project Managers.
Kortom: iedereen die (inhoudelijk) betrokken is (bij de te maken keuzes) en aan de vooravond staat van een dergelijk traject.

Praktische zaken

Opleidingsvorm
Deze opleiding is beschikbaar als in-house of maatwerk opleiding.
Studieduur
1 dag, maatwerk mogelijk.
Kosten
We doen graag een voorstel op maat!
Locatie
Op elke locatie in Nederland mogelijk

Meer info? Ontvang de brochure!

In de brochure vind je meer info over het programma, de docenten en de toegevoegde waarde. Vul je gegevens in en we mailen deze direct naar je toe!

Aanmelden voor deze opleiding

Wil je deelnemen aan deze opleiding? Je kunt je meteen inschrijven, er zijn nog plaatsen beschikbaar.

De opleiding bestaat uit één zeer intensieve dag en wordt in het Engels gegeven. De opleiding heeft een interactief karakter: theorie, discussie en de toepassing in cases wisselen elkaar steeds af.

Door het praktijkgerichte karakter is deze ook zeer geschikt om als in-house opleiding of workshop binnen een organisatie in te zetten. Aan de hand van het programma kan er gericht gewerkt worden aan de roadmap en de keuzes die uw organisatie daarin moet maken. Wij hebben hier verstand van en denken graag mee over de toegevoegde waarde en versnellers.